Biologisch-dynamisch tuinieren in de praktijk

Willy Schilthuis

Tweedehandsboek

Boekje heeft wat gebruikersschade vooral aan de kaft, pagina’s zijn wat verkleurd, stempel op de 1e pagina. 

4.95

Uitverkocht

Biologisch-dynamisch tuinieren in de praktijk

Willy Schilthuis

Praktijkgids voor het volgens biologisch-dynamische inzichten telen van groenten, kleinfruit in eigentuin. Van ieder gewas wordt deze milieu-vriendelijke teelt apart behandeld, zodat u zonder problemen aan de slag kunt.
Een opvallend kenmerk van de b.d. methode is dat sterk rekening wordt gehouden met de invloed van die planten, dieren enz. op elkaar uitoefenen. Van dat gegeven wordt voortdurend en met verrassend resultaat gebruikt maakt. De auteur, Willy Schilhuis, heeft haar jarenlange ervaring met deze teeltmethode op uiterst toegankelijke wijze in dit boek samengevat. Door haar vele lezingen en haar werk als secretaris van de Nederlandse Vereniging tot Bevordering van de Biologisch-dynamische Landbouwmethode, weet zij precies op welke vragen men in de praktijk een antwoord zoekt.
Dit boek geeft daarom behalve uitgebreide teeltaanwijzingen ook duidelijke informatie over zaken als: bemesting, grondbewerking, mulchen, combinatie van gewassen, vruchtwisseling, het bewaren van de oogst, zelf zaad winnen, ziekten en de behandeling daarvan, teelt onder glas en uiteraard iets over de achtergronden en voordelen van de biologisch-dynamische teeltmethoden.

Uit 1984
ISBN 9021002310
176 pagina’s
Afmetingen : 15.5 x 21.5 x 1.3 cm

Boekje heeft wat gebruikersschade vooral aan de kaft, pagina’s zijn wat verkleurd, stempel op de 1e pagina. 

conditie

als nieuw, binnenkant is iets vochtig geweest

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.