De keuken van Maleisië en Singapore
Ontdek een exotische keuken die Maleise, Indiase en Chinese tradities samenbrengt, met 80 recepten en ruim 300 foto’s

Tweedehandsboek

Boek lijkt niet veel gelezen met kleine beschadigingen aan de kaft

4.95

Uitverkocht

De keuken van Maleisië en Singapore
Ontdek een exotische keuken die Maleise, Indiase en Chinese tradities samenbrengt, met 80 recepten en ruim 300 foto’s

Een welkome aanvulling op de westerse keuken met fantastische, authentieke recepten, waaronder Gestoomde Nonya-vis, Sarawakgeitencurry, Laksa, Rodebonenpudding en hapjes als Popiah.

Een uitgebreid handboek voor het koken met ongebruikelijke ingrediënten, met eenvoudig te volgen instructies in stappen.

Een kijkje in de rijke cultuur en sociale tradities van Maleisië en Singapore.

Met ruim 300 prachtige en verleidelijke foto’s

Elk recept is voorzien van een analyse van de voedingswaarde, waaronder het aantal calorieën.

Heet, zoet, zout, zuur – elk recept van Ghillie is een aromatische, geurige, overheerlijke belevenis.

ISBN: 9789059205970

Uit 2007
160 pagina’s
Afmetingen boek: 23 x 29 x 1.8 cm

Boek lijkt niet veel gelezen met kleine beschadigingen aan de kaft

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.