Het kookboek voor combinatie magnetrons
Recepten en tips om snel te braden, te bakken en te gratineren
Door Ria Holleman en Anneke Kleijn

Tweedehandsboek

Boek lijkt niet veel gelezen met een enkele ezelsoor, kaft is iets verkleurd.

3.95

Uitverkocht

Het kookboek voor combinatie magnetrons
Recepten en tips om snel te braden, te bakken en te gratineren
Door Ria Holleman en Anneke Kleijn

Dit boek is een logisch vervolg op het zeer succesvolle Kookboek voor de magnetron van dezelfde auteurs. Een combinatie-magnetron is een volwaardige magnetron én een goede hete-luchtoven én is meestal ook nog voorzien van een grillelement. Genoemde functies kunnen ook worden gecombineerd, waardoor er ongekende mogelijkheden ontstaan. Zo kunnen lange oventijden van ‘bakwerk’ worden teruggebracht tot ongeveer dertig minuten en ovenschotels – waar vroeger drie kwartier voor ‘stond’ om ze én warm én bruin te krijgen – staan nu na één kwartier op tafel.! Onnodig om te zeggen dat door deze korte oventijden energie wordt bespaard.

Voortbordurend op hun oven – en magnetronkennis en op hun kook- en bak ervaring gaan de auteurs uitvoerig in op zowel de technische als de praktische aspecten van het fenomeen combinatie-magnetron. Op deze wijze verschaft het boek alle bezitters en gebruikers van combinatie-magnetrons een schat aan waardevolle en gedegen informatie, die nodig is om voor de volle honderd procent profijt te kunnen hebben van deze nieuwe aanwinst in de keuken. Talloze voortreffelijke, beproefde recepten noden mom onmiddellijk aan de slag te gaan!

ISBN: 9026932324

Uit 1990 vijfde druk
160 pagina’s
Afmetingen boekje: 17 x 24 x 2 cm

Boek lijkt niet veel gelezen met een enkele ezelsoor, kaft is iets verkleurd.

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.