, , ,

Boek: Koken & bakken met stevia

2.95

Boek: Koken & bakken met stevia
Anna-Gretha Visser

Tweedehandsboek

Boek heeft wat gebruikerssporen en een aantal ezelsoren.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Boek: Koken & bakken met stevia
Anna-Gretha Visser

Ontdek de mogelijkheden met stevia, het zoetste plantje ter wereld!

De nieuwste generatie suiker!
Met dit revolutionaire basis kookboek wordt de overstap van suiker naar het gebruik van stevia wel heel gemakkelijk gemaakt.

Stevia, het zoetste plantje ter wereld:

  • Is 100 % natuurlijk
  • bevat géén calorieën
  • géén koolhydraten
  • is veilig bij diabetes
  • geeft geen voedingsbodem in de mond.
  • blijft tot 200 graden stabiel

Vanaf het moment dat stevia mijn leven heeft veroverd begon ik mij te realiseren, net als vele andere mensen met mij, dat het helemaal niet vanzelfsprekend is dat er suiker op tafel staat. Waar zijn we mee bezig! Ik was geschokt toen ik las dat suiker helemaal geen belangrijke bouwstoffen geeft aan ons lichaam. En dat terwijl we, met al de negatieve uitwerkringen bovendien, per jaar ruim 45 kg suiker per persoon consumeren.

Stevia is wat mij betreft ‘De nieuwe generatie suiker’ en graag deel ik mijn bevindingen over hoe stevia toe te passen in uw keuken. De baktips die in dit kookboek staan beschreven kunnen erg nuttig zijn. Introduceer thuis “De nieuwe generatie suiker’, maar dan zonder de negatieve bijwerkingen.

ISBN: 9789081568913

Uit 2012
106 pagina’s
Afmetingen boekje: 15 x 23 x 0.6 cm
Uitgever: SteviJa Natuurlijk

Boek heeft wat gebruikerssporen en een aantal ezelsoren.

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.