Boek: Kostelijke rauwkost Lekker eten zonder slecht geweten
Ilse Froidl
Voorgerechten-soepen
Hoofdschotels – salades
Dieetgerechten – sappen
Dat bij rauwkost veel mensen aan vegetarisch eten denken is niet zo verwonderlijk. Men kan echter best rauwkost eten zonder vegetariër te zijn. Steeds meer mensen in onze welvaartsmaatschappij ‘bekeren’ zich dan ook tot rauwkost – dikwijls letterlijk om het vege lijf te redden. Rauwkost staat immers in het eerste gelid bij bestrijding volksvijand nr. 1, de hart- en vaatziekten. Honderden enorm gevarieerde recepten zorgen ervoor dat ook de kieskeurigsten lekker aan hun trekken komen.
ISBN: 9061341213
Uit 1977 4e druk
134 pagina’s
Afmetingen boekje: 13.5 x 19.5 x 1.4 cm
Uitgever: Bigot & Van Rossum
Boek is vergeeld in de loop der jaren met wat vlekken op de buitenkant.