Boek: Slank & snel. De fast cuisine van Michel Montignac
Tweedehandsboek

Boek is duidelijk gelezen en gebruikt met wat vlekjes in het boek.

4.95

Uitverkocht

Boek: Slank & snel. De fast cuisine van Michel Montignac

De Methode Montignac is een beproefde manier om snel slank te worden en te blijven. Bij deze methode staat het genieten van lekker eten en drinken voorop. Veel lekkerbekken en smulpapen hebben de Methode Montignac dan ook al lang onderdeel gemaakt van hun slanke leefstijl.

Ria Tummers is zowel privé als bedrijfsmatig actief op het gebied van lekker eten en drinken. De laatste jaren schrijft ze (leer) boeken voor o.a. Horeca vakopleidingen. Haar bedrijf geeft ook culinaire en didactische adviezen.
Ria’s grootste hobby is koken en samen met anderen genieten aan een sfeervolle tafel. Ze heeft vele jaren ervaring als ‘eter’ maar jammer genoeg , ook als ‘di-eter’. Dat probleem is nu de wereld uit, want snel-afgeslankte vrienden verklapten haar hun geheim: de Methode Montignac!

Zes weken lekker eten volgens Montignac (fase 1) leverde een gewichts-verlies van 12 kilo op: voor zowel Ria als haar man. Daarna (in fase 2) zijn de kilo’s niet meer terug gekomen. Dankzij het gemak waarmee Montignacleefregels in het dagelijkse leven konden worden toegepast.
Een moeilijkheid was echter dat de tot nu beschikbare Montignacrecepten uit het Frans vertaald zijn, terwijl wij in de Lage Landen toch in bepaalde opzichten een andere manier van bereiden hebben. Ria Tummers heeft de uitdaging aangenomen om de principes van de Methode Montignac te vertalen in smakelijke, gemakkelijke en snel uitvoerbare recepten voor lunch en diner. Daarnaast vindt u ook aanwijzingen voor het ontbijt.
Dit boek bevat méér dan honderdvijftig van deze recepten, die zich gemakkelijk laten combineren tot grote en kleine menu’s. Ook uw gasten die de Methode Montignac (nog) niet kennen zullen geen problemen hebben met de ‘dieet’-voorschriften uit dit boek.

ISBN: 90-75720-01-7

Uit 1996
228 pagina’s
Afmetingen boek: 16 x 24 x 1.5 cm

Boek is duidelijk gelezen en gebruikt met wat vlekjes in het boek.

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.