Boek: Thailand een reis in foto’s 

Tweedehandsboek

Boek is lijkt niet veel gelezen met beschadigingen op de kaft en is in de loop van de jaren iets vergeeld.

 

 

5.95

Uitverkocht

Boek: Thailand een reis in foto’s 

Thailand – Land van archeologische schatten, bergen, stranden, oerwouden, moderne steden en fascinerende ruïnes en ongetwijfeld het meest exotische van alle Aziatische landen. Thailand draagt de glas van serene schoonheid en dit ‘land van duizend gezichten’ belooft de reiziger een weergaloze ervaring.
De kleurenfoto’s in dit boek geven een uitstekende indruk van wat Thailand te bieden heeft. Ze nodigen u uit een onvergetelijke reis te maken, die u mee zal nemen naar tempels en naar oude dorpen, waar de inwoners nog steeds net zo leven als hun voorouders. U zult feesten bijwonen en u zult de dieren zien, die huizen in de ondoordringbare oerwouden. U zult geïmponeerd worden door de vormen en kleuren die van Thailand zo’n speciaal en onvergetelijk land maken.
Thailand wordt vaak ‘het land van de glimlach’ genoemd, maar het is evenzeer ‘het land van de vrije mens’. Het land heeft vele facetten, die u zult leren kennen wanneer u de foto’s in dit boek bekijkt. Bij de ontdekking van al die verschijningsvormen zult u zelf kunnen begrijpen waarom iedereen in Thailand glimlacht.

Uit 1993
128 pagina’s
Afmetingen boek: 36.5 x 26 x 1.7 cm
ISBN: 903660821x

Boek is lijkt niet veel gelezen met beschadigingen op de kaft en is in de loop van de jaren iets vergeeld.

 

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.