De donkere macht

Ilona Maria Hilliges

Tweedehands boek

Boek heeft weinig gebruikersschade vooral aan de kaft en een enkele ezelsoor. 

4.95

Uitverkocht

De donkere macht

Ilona Maria Hilliges

Avonturen, liefde en magie in Afrika

Op 27-jarige leeftijd vertrekt Ilona Maria Hilliges samen met haar ex-man naar Afrika om tweedehands auto’s te exporteren. Ze reizen naar Nigeria, het land waar hij vandaan komt, en bezoeken zijn geboortedorp. Door de onderdompeling in de mystiek en spiritualiteit van de Afrikaanse cultuur raakt Ilona diep in de ban van het donkere continent en ze besluit een tijdje in Lagos, de hoofdstad van Nigeria, te blijven. Daar ontmoet ze de man van haar leven, de Afrikaanse prins Victor. Maar als zijn oom, een invloedrijk stamhoofd een vloek over hen uitspreekt en Victors vliegtuig neerstort, besluit Ilona hulp te zoeken bij een geheime vrouwengemeenschap. Daar leert ze terug te vechten met hetzelfde wapen: de zwarte magie.

De donkere macht is een intrigerend en spannend verslag van een westerse vrouw die zich verliest in een groot avontuur van liefde en magie in Afrika, en de kracht van rituelen op een heilzame manier weet in te zetten voor haar eigen toekomst.

Ilona Maria Hilliges groeide op in de vuurt van München. Na haar terugkeer uit Afrika werkte ze voor verschillende internationale organisaties. Ilona Maria Hilliges is moeder van vier kinderen en woont tegenwoordig in Berlijn.

De donkere macht is goed geschreven en verveelt geen moment. Zodra je jezelf onderdompelt in deze wereld die bijna onwerkelijk lijkt, laat het verhaal je niet meer los. – The African Courier.

Uit 2000
ISBN 9069745909
Nur 302
303 pagina’s
Afmetingen : 15.5 x 23.5 x 2.7 cm
Uitgever: Arena

Boek heeft weinig gebruikersschade vooral aan de kaft en een enkele ezelsoor. 

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.