Een hogere smaak

A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada

Tweedehandsboek

Boek  heeft weinig gebruikersschade

3.95

Uitverkocht

Een hogere smaak

A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada

Een hogere smaak is een praktische handleiding voor mensen die bedreven willen raken in het bereiden van fantastische vegetarische maaltijden. Dit boek maakt u niet alleen vertrouwd met de ethische en spirituele beweegredenen voor een vegetarisch dieet, maar ook met de positieve invloed die zo’n volledig natuurlijke voedingswijze heeft op uw gezondheid en de wereldeconomische situatie.

Daarnaast belicht Een hogere smaak nog een ander uniek aspect van het vegetarisme, namelijk: hoe een alledaagse bezigheid als koken een onderdeel kan worden van de hoogste vorm van yoga, en hoe het u kan helpen om dichter bij de bron van het bestaan en uw innerlijke zelf te komen. Kortom, een hogere smaak laat u zien hoe u uw leven kunt verrijken door alleen maar op een andere manier te gaan eten.

“De internationale gemeenschap voor Krishna-bewustzijn doet bijzonder belangrijk werk door de mensen te laten zien dat vegetarisch voedsel gezond, heerlijk en een lust voor het oog is.” – Scott Smitt in Vegetarian Times

Uit 2000
ISBN 9070742144
177 pagina’s
Afmetingen boek: 12 x 18.5 x 1.8 cm
Hardcover

Boek  heeft weinig gebruikersschade

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.