Geleid door het licht.

Betty J. Eadie

Tweedehandsboek

Boek heeft weinig gebruikersschade, pagina’s zijn vergeeld, tekst wat doorgekrast is op 1e pagina

4.95

Uitverkocht

Geleid door het licht.

Betty J. Eadie

Embraced by the light.
Zij overleed – en kwam weer tot leven. De unieke getuigenis van een bijna-dood-ervaring.

Het verhaal dat de angst voor de dood wegneemt.

Op eenendertigjarige leeftijd heeft Betty Eadie, een jonge moeder die juist een lichte operatie heeft ondergaan, een aangrijpende ervaring die slechts weinigen kunnen navertellen: ze overlijdt in haar ziekenhuisbed. De medische wetenschap staat voor een raadsel wanneer Betty enige uren later toch weer ontwaakt.

Het grote geheim van haar reis naar de ‘overkant’ deelt ze aanvankelijk met slechts één persoon: haar echtgenoot Joe. Betty vertelt hem hoe ze aan de andere kant is ontvangen en rondgeleid door wezens van licht, die haar geruststeleden en onderwezen in de redenen waarom wij mensen op aarde zijn. Al haar vragen over leven en dood worden tijdens haar verblijf beantwoord. Betty leert zo veel in die korte tijd, dat ze sindsdien altijd een raadsvrouw voor zoekenden en ongelukkigen is gebleven.

Pas jaren later heeft Betty zich laten overhalen haar ervaringen aan de ‘overkant’ met meer mensen te delen. Het resultaat is dit boek, waarin ze vertelt wat van haar belevenissen in woorden kan worden gevat. Haar relaas is van een verbijsterende eenvoud en oprechtheid. Het vormt het definitieve bewijs dat er leven is aan de andere kant van de dood, zoals gerespecteerde onderzoekers van verschijnselen aan ‘gene zijde’ als dr. Raymond Moody en dr. Melvin Morse al jarenlang hebben gesteld.

Betty Eadie is een gerenommeerde hypnotherapeute, moeder van acht kinderen en grootmoeder van acht kleinkinderen. Haar uitzonderlijke ervaringen hebben geleid tot televisieoptredens in de Verenigde Staten en Japan, en talloze lezingen over bijna-dood-ervaringen.

Uit 1994 derde druk
ISBN 9022981975
140 pagina’s
Hardcover met papieren omslag

Afmetingen boek: 13.5 x 21.5 x 2 cm

Boek heeft weinig gebruikersschade, pagina’s zijn vergeeld, tekst wat doorgekrast is op 1e pagina

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.