Haviksnest

Craig Thomas

Tweedehandsboek

Boek heeft weinig gebruikersschade vooral aan de kaft

7.95

Uitverkocht

Haviksnest

Craig Thomas

Operatie Haviksnest is de waanzinnige missie die Mitchell Gant op zich neemt, met de moed der wanhoop, maar tevens met de krachtige wil om te slagen. Over enkele dagen zal in Genève door de leiders van de Sovjet-Unie en de Verenigde Staten van Amerika een kernwapenverdrag getekend worden.

Dan bereikt de CIA echter een uiterst alarmerend bericht. Een geheime agent op de Sovjet-basis Bajkonyr meldt dat de Russische generaals een ultramodern laserwapen zullen lanceren; een wapen dat het Westen weerloos zal maken en de Sovjet-Unie geheel in handen van de generaals zal brengen. Er resten de Amerikaanse president slechts vier dagen om het belastende bewijsmateriaal in handen te krijgen.

Het in gang zetten van Operatie Haviksnest is de enige mogelijkheid, een bijna wanhopige poging om zowel de geheime agent als het bewijsmateriaal het land uit te smokkelen. Met twee gestolen Russische helikopters vertrekken Gant en zijn mannen via Afghanistan op hun onmogelijke missie. Als de helikopter met reservebrandstof wordt neergehaald, zal Gant Bajkonyr niet meer kunnen bereiken, laat staan terugkeren naar het Westen. Tenzij…

De elkaar in hoog tempo opvolgende gebeurtenissen, Gants noodlottige ontmoeting met KGB-officier Priabin, zijn gevangenneming en ontsnappingspoging, en de onverwachte wending die het verhaal dan neemt, maken dit boek tot een zeer spannende thriller.

Uit 1987
ISBN 9022508048
396 pagina’s
Afmetingen : 14.5 x 22.5 x 3.9 cm
Hardcover
Uitgever: De Boekerij

Boek heeft weinig gebruikersschade vooral aan de kaft

conditie

als nieuw, binnenkant is iets vochtig geweest

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.