Herroepingsrecht

Uw bestelling retourneren
Wanneer u niet tevreden bent met uw aankoop en u wilt deze retourneren dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst annuleren via een mailtje naar info@esthersboekenplank.nl. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen om het product of de bestelling aan esthersboekenplank.nl te retourneren.
Eventueel verzegelde producten mogen alleen geretourneerd worden als de verzegeling intact is. Bij niet compleet of beschadiging wordt deze niet in behandeling genomen.
Bij retournering hoort de verpakking dan ook intact en zonder plakband of sporen daarvan naar verkoper retour te worden verzonden. Als de verpakking wel is beschadigd of vies is heeft Esthersboekenplank.nl het recht de kosten hiervan in mindering te brengen op het aan de klant te vergoeden bedrag. Onvoldoende gefrankeerde retouren worden niet in behandeling genomen, evenals bij beschadiging of defect is door niet goed verpakken bij retourzending.
Om uw retourzending in behandeling te kunnen nemen dient u een mailtje te sturen naar info@esthersboekenplank.nl en het retourformulier dat u ontvangt volledig in te vullen en bij te voegen bij de retourzending. Indien u hem niet kunt uitprinten mag u deze ook leesbaar overschrijven.
Ik hoor graag de reden, zodat ik hier iets van kan opsteken!
Let op: Zonder retourformulier kan ik geen retourzendingen in behandeling nemen!
Restitutie

U heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen te annuleren om deze daarna binnen 14 dagen aan mij retour te sturen. Ik zal dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten aan u crediteren. Verzendkosten worden uitsluitend gecrediteerd indien u de gehele bestelling retour zendt. Onvoldoende gefrankeerde retouren worden niet in behandeling genomen, evenals bij beschadiging of defect is door niet goed verpakken bij retourzending. Het bedrag wordt teruggestort op dezelfde bankrekening waarmee u de bestelling betaald heeft, het kan tot 14 dagen duren voordat u het terug hebt ontvangen. De kosten die u maakt om de artikelen van uw huis naar mijn
Edelstenen en meer te zenden zijn voor eigen rekening.
Retouradres:
esthersboekenplank.nl
Beatrixstraat 25
2685 BG Poeldijk
Kosten
Bij het retourneren van uw bestelling zijn de verzendkosten voor eigen rekening.
Als de koper een bestelling heeft geplaatst en recht had op gereduceerde of  gratis verzending en een gedeelte van de  artikelen retour zendt waardoor de koper onder het bedrag komt van waarvoor gereduceerde of  gratis verzending geldt dan wordt het retour bedrag vermindert met de verzendkosten die de koper had moeten betalen bij geen gereduceerde of gratis  verzending.
NB U bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen van uw pakket. Problemen met de verzending naar mij, bij of door de post, zijn voor u als verzender. Bewaar daarom altijd uw verzendbewijs.
Indien koper buiten de gestelde termijn besluit producten te retourneren heeft esthersboekenplank.nl het recht deze niet aan de koper terug te betalen, tenzij uitdrukkelijk schriftelijk of per mail anders is overeengekomen.
Verkeerd/kapot artikel ontvangen
Ik besteed enorm veel zorg en aandacht aan de verwerking van uw bestelling. Toch kan het gebeuren dat er iets misgaat en u een artikel ontvangt dat niet juist is en u een klacht hebt. Neem in dat geval binnen 2 dagen contact op met mijn webshop op via info@esthersboekenplank.nl
U kunt het artikel gefrankeerd naar mij toe sturen en ik zal de verzendkosten na ontvangst van de envelop of het pakket direct aan u terugstorten via onze betaalprovider (uitbetaling kan daarna tot ca 10 dagen duren).

Donatie goede doel
Mocht u uw bestelling of een gedeelte daarvan retour zenden dan wordt daar geen donatie over gedaan aan het goede doel.

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.