Het geslacht Trigland

Trilogie
Kathinka Lannoy

Tweedehands boek

Boek heeft niet heel veel gebruikersschade pagina’s zijn iets vergeeld. 

7.95

Uitverkocht

Het geslacht Trigland

Trilogie
Kathinka Lannoy

In haar beroemde trilogie vertelt Kathinka Lannoy over drie generaties van het redersgeslacht Trigland.  De hoofdpersoon in alle drie de delen is Tjerk, de zoon van Koenraad Trigland.
Tjerk is een hardwerkend maar ook wat rechtlijnig man, die door zijn onverzettelijke karakter nogal eens in botsing komt met zijn omgeving en met zijn kinderen, die de oude traditie niet zonder meer willen voortzetten.
Naast Tjerk zijn vader Koenraad en broer Koen die het leven op de Trigland hoeve domineren. Zwijgzame mannen die zich niet met de bewoners van het nabijgelegen dorp bemoeien en daardoor al gauw als zonderling aangezien worden, zelfs met vijandschap worden bejegend. Maar het deert hen niet, onverzettelijk gaan ze hun eigen weg.
Deze grote roman van Kathinka Lannoy begint als Koenraad Trigland met zijn paard over twee pas gekapte bomen springt die over de weg liggen. De kuil die daarachter is gevallen kan hij door de pasgevallen sneeuw niet zien. Het paard slaat over de kop en Koenraad blijft bloedend in de sneeuw liggen…
Het is de aanzet tot een keten van gebeurtenissen die langzaam maar onafwendbaar naar een dramatisch slot voeren.

Uit 1988
ISBN 90511120591
NUGI 342
763 pagina’s
Afmetingen : 14.5 x 22 x 5.4 cm
Hard cover

Boek heeft niet heel veel gebruikersschade pagina’s zijn iets vergeeld. 

conditie

als nieuw, binnenkant is iets vochtig geweest

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.