Het volk van de witte mammoet

William Sarabande

Tweedehandsboek

Boek heeft wat gebruikersschade vooral aan de kaft en rug

5.95

Uitverkocht

Het volk van de witte mammoet

William Sarabande

Kinderen van de Dageraad deel 5. Prehistorische roman

12.000 jaar geleden…
Het volk van de Rode Aarde vindt voorspoed in het warmere zuiden. Maar verder naar het noorden is het Volk van de Wakende Ster verstikt in de legenden van een boze sjamaan…

Dertig- tot veertigduizend jaar geleden zwierven de eerste mensen over een zee van ijs op zoek naar een nieuw vaderland. Ze trokken vanuit de Aziatische ijsvlakten over de landbrug tussen Siberië en Alaska naar het oosten, op zoek naar het land van de opgaande zon. Een lange avontuurlijke reis vol ontberingen en gevaren.

Cha-kwena – voorbestemd om sjamaan te worden, en eerder nog een jongen is dan een man, is het slachtoffer van verraad, waardoor de stam van zijn meest waardevolle bezit wordt beroofd.

Ta-maya – de lieflijke, sensuele dochter van de hoofdman, raakt in de ban van een mysterieuze krijger… maar is hij een man of een monster?

Masau – de onverschrokken krijger van het volk van de Wakende Ster, gelooft dat vernietiging en bedrog zijn stam kan redden, totdat hij door de liefde van een vrouw een andere toekomst moet kiezen… of zijn noodlot onder ogen te zien.

Ysnuna – een beeldschone medicijnvrouw die haar lusten alleen door bloedlustige offers kan bevredigen en die het Volk van de Rode Aarde wil vernietigen om onbeperkte macht te verkrijgen.

Uit 1995
ISBN 9027443394
NUGI 301
640 pagina’s
Afmetingen boek: 12.5 x 20 x 4.1 cm

Boek heeft wat gebruikersschade vooral aan de kaft en rug

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.