Het vuur uit de hemel

William Sarabande

Tweedehandsboek

Boek heeft wat gebruikersschade vooral aan de kaft en rug

5.95

Uitverkocht

Het vuur uit de hemel

William Sarabande

Kinderen van de Dageraad deel 6. Prehistorische roman

12.000 jaar geleden…
Cha-kwena en de zijnen volgen het spoor van de heilige witte mammoet naar het land van de overvloed. Maar zij worden achtervolgd door meedogenloze jagers…

Dertig- tot veertigduizend jaar geleden zwierven de eerste mensen over een zee van ijs op zoek naar een nieuw vaderland. Ze trokken vanuit de Aziatische ijsvlakten over de landbrug tussen Siberie en Alaska naar het oosten, op zoek naar het land van de opgaande zon. Een lange avontuurlijke reis vol ontberingen en gevaren.

Cha-Kwena – De jonge sjamaan, op de drempel van volwassenheid, wordt bedreigd door een duister geheim dat een gruwelijk lot voor hem in petto heeft.

Mah-Ree – Hoewel ze nog een jong meisje is, bezit ze de hartstocht van een vrouw. Cha-Kwena herkent niet de krachtige, vrouwelijke geest in haar die hem kan helpen hun volk voor het kwaad te behoeden.

Dakan-Eh – De wrede, snoeverige vrouwenverleider voor wie Cha-Kwena en de zijnen moesten vluchten. Maar hij laat geen middel onbeproefd om Cha-Kwena te kunnen vernietigen.

Ta-Maya – Dappere mannen hebben hun leven gegeven om haar te kunnen bezitten, maar zij rouwt nog steeds om de gesneuvelde krijger die zij liefhad. Nu hoort ze bij de stam van Cha-Kwena, maar ze wordt gedreven door een geest die hen allen tot aan de rand van de afgrond brengt.

Uit 1995
ISBN 90274444684
NUGI 301
526 pagina’s
Afmetingen boek: 12.5 x 20 x 3.5 cm

Boek heeft wat gebruikersschade vooral aan de kaft en rug

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.