, , , ,

In de keuken met Rosie

3.95

In de keuken met Rosie
De favoriete recepten van Oprah Winfrey

Tweedehandsboek

Boek lijkt weinig gelezen te zijn, pagina’s zijn wat vergeeld.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

In de keuken met Rosie
Rosie Daley
De favoriete recepten van Oprah Winfrey

Deze nieuwe manier van eten, met heel weinig vet, weinig suiker, weinig zout (ik noem het wel “zuiver eten”), heeft een enorme verandering in mijn leven teweeggebracht. Ik voel me beter. Maar laat je niet misleiden: op een andere manier over eten gaan denken is slechts de eerste stap op de weg naar het bereiken en behouden van je streefgewicht. Alleen door een uitgekiend programma en een verandering van mijn zelf-ondermijnende gedrag een plaats vonden, kon ik het onderwerp “gewicht” afvoeren van het lijstje “Belangrijke zaken in mijn leven”.

Echt goed koken is een vorm van kunst. Een gave om met anderen te delen. Rosie heeft heel veel fantastische gerechten voor mij klaargemaakt, maar de recepten in dit boek zijn mijn favoriete. Ik vraag haar telkens weer deze gerechten voor mij te koken.

Oprah Winfrey

ISBN: 90-225-1836-1
Uit: 1994
126 pagina’s
Afmetingen boek: ± 18 x 19.5 x 1.9 cm
Hardcover
Uitgeverij: Forum

Boek lijkt weinig gelezen te zijn, pagina’s zijn wat vergeeld.

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.