Kameleon

omnibus
H. de Roos

Tweedehandsboek

Boek heeft wat lichte gebruikersschade, pagina’s zijn wat vergeeld.

7.95

Uitverkocht

Kameleon

omnibus
H. de Roos
De Kameleon knapt het op!
Met de Kameleon vooruit
De Kameleon ruikt onraad

De Kameleon ruikt onraad.
Hielke en Sietse Klinkhamer verheugen zich op de komst van Circus Hopla. Gerben de grappenmaker, ontpopt zich daar onverwacht als een echte artiest wanneer hij met zijn paar Bles optreedt. Hielke en Sietse voelen zich beter op het meer, waar ze een paar jongens redden na een aanvaring. Daarna wordt de tweeling uitgedaagd door vier jongens uit de stad, die denken dat ze de Kameleon kunnen verslaan.

Met de Kameleon vooruit.
bij Heilke en Sietse Klinkhamer komt er een nieuwe juffrouw op school. Ze is gek op sport. Hielke en Sietse doen dankzij haar mee aan een wedstrijd voor scholen. Grappenmaker Gerben doet liever aan autosport. Hij heeft een oude wagen op de kop getikt, waarmee hij grootse plannen heeft. Voor het zover is wordt er heel wat gelachen om de vreemde streken van de boerenknecht.

De Kameleon knapt het op! 
De zomer is in aantocht en veldwachter Zwart heeft zijn handen vol aan alle toeristen. Gelukkig kan hij rekenen op de hulp van Hielke en Sietse Kinkhamer, want zij vissen een paar drenkelingen op uit het meer. Verder wordt bij de boerderij van boer Krol een camping ingericht, en Hielke en Sietse knappen daarvoor met hun Kameleon heel wat klusjes op.

25e druk
ISBN 9020695282
NUR 280
135 pagina’s
Afmetingen boek: 15 x 21.5 x 5.4 cm

Boek heeft wat lichte gebruikersschade, pagina’s zijn wat vergeeld.

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.