Mama’s zijn lief!

Annie G. Bijnoord

Tweedehands boek

Boek lijkt niet heel veel gelezen heeft wat gebruikersschade en is wat vergeeld.

2.50

Uitverkocht

Mama’s zijn lief!

Annie G. Bijnoord

Een geval van kindermishandeling.

Kindermishandeling komt vaker voor dan de meesten van ons denken. Wanneer een geval wordt ontdekt, wordt door de instanties niet altijd adequaat opgetreden. Voor de betrokken kinderen is dat rampzalig en soms zelfs dodelijk. Ze voelen zich machteloos en weten niet tot wie ze zich moeten wenden. Daarom zijn mishandelde kinderen de ergste slachtoffers in onze maatschappij.
Annie Bijnoord was jarenlang zo’n slachtoffer. Nu, twintig jaar na de feiten, heeft ze een gedeeltelijk fictieve autobiografie geschreven. In Mama’s zijn lief! wordt een duidelijk beeld gegeven van de mechanismen die het kindermishandelingsproces beheersen. De wreedheid van de moeder en de hulpeloosheid van haar slachtoffer worden op schrijnende wijze beschreven. De onverschilligheid van degenen die op de hoogte waren, maakt het gebeuren nog erger.
Deze ‘roman’ wil een aanklacht zijn tegen een maatschappij die kindermishandeling negeert en die de onschuldige slachtoffers hun verdere leven laat worstelen met het trauma dat hun door ouders of opvoeders is aangedaan.

uit 1987
ISBN 9026308329
183 pagina’s
Afmetingen : 12 x 20.5 x 1.3 cm

Boek lijkt niet heel veel gelezen heeft wat gebruikersschade en is wat vergeeld.

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.