Mijn man, mijn dochter.

Christel Dorpat

Tweedehands boek

Het boek heeft weinig gebruikersschade en het boek is wat vergeeld

2.95

Uitverkocht

Mijn man, mijn dochter.

Christel Dorpat

Een moeder over incest.

Ooit hebben we elkaar liefgehad, ook al betekende dat voor ieder van ons niet hetzelfde. Als gevolg van die liefde heb ik kinderen gebaard, vier jaar van mijn leven ben ik zwanger geweest. Zwaar en lomp ben ik geweest en ook nog eens ernstig ziek. Ik heb bergen luiers gewassen en tonnen levensmiddelen aangesleept tot ik er blijvende rugklachten van kreeg. Ik heb honger geleden om af te vallen. Ik heb moeite gedaan me voor politiek te interesseren zodat ik er niet als een dom schaap bij hoefde te zitten. Maar het enige wat mijn man wilde was een onschuldig kind van veertien, vijftien jaar waar hij achter mijn rug om mee kon rotzooien.

In Mijn man, mijn dochter vertelt Christel Dorpat onder een pseudoniem haar eigen huwelijksgeschiedenis. Het is het verhaal van een moeder van vijf kinderen die er na bijna vijfentwintig jaar huwelijk achter komt dat haar man jarenlang de gewoonte heeft gehad om ‘s nachts, wanneer hij dronken thuiskwam, eerst even naar de kamer van hun oudste dochter te gaan. De ontdekking brengt haar in een hevig emotioneel conflict waarin beurtelings woede en schuldgevoelens overheersen.

Uit 1987
ISBN 9062221548
Nugi 715
152 pagina’s
Afmetingen : 12.5 x 17.5 x 1 cm
Uitgever: SUA

Het boek heeft weinig gebruikersschade en het boek is wat vergeeld met een vlekje op de achterzijde.

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar de winkel