Moderne Bloemsierkunst

Aad van Uffelen

Tweedehands boek

Het boek heeft niet veel gebruikersschade met een naam aan de binnenkant

7.50

Uitverkocht

Moderne Bloemsierkunst

Aad van Uffelen

Aad van Uffelen is leraar bloemsierkunst aan de vakopleiding bloemschikken te Naaldwijk. Na een agrarische opleiding begon hij in 1965 met bloemschikken. In 1972 behaalde hij het meesterdiploma in de bloemsierkunst. In 1986 werd hij 3e master in de Japanse bloemsierkunst van de Ohara-school. Hij werkt veelvuldig mee aan corso’s, tentoonstellingen en shows, is oprichter van de Stichting Floral Art International School Holland en geeft les en demonstraties in diverse landen.

Het ideaal van ieder die bloemschikt is het leren maken van bloemschikkingen die passen bij het eigen interieur, bij de geest van onze eigen moderne tijd. De mogelijkheden zijn eindeloos en een onvoorwaardelijke uitdaging snel zelf aan de slag te gaan. Hierdoor zult u alles het beste beleven. Vele thans voorkomende eigentijdse bloemschikstijlen zijn in dit boek duidelijk beschreven, waaronder trends, geometrische vormen, thematisch schikken, abstracte schikkingen, plantaardige objecten en het zelf experimenteren. De basis van dit boek wordt gevormd door de sprankelende foto’s en de duidelijke en inspirerende tekst. De vele instructieve ideetekeningen maken dit boek nog waardevoller.

Met dit kleurrijke boek maakt Aad van Uffelen het u mogelijk op een inspirerende wijze kennis te maken met de moderne bloemsierkunst.

Uit 1991
95 pagina’s
Afmetingen ± 24 x 28 x 1.3 cm
ISBN 9062554679
NUGI 411

Het boek heeft niet veel gebruikersschade met een naam aan de binnenkant

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.