Niet zonder jou

Alan & Irene Brogan

Tweedehands boek

Boek heeft niet heel veel gebruikersschade pagina’s zijn wat vergeeld. 

4.95

Uitverkocht

Niet zonder jou

Alan & Irene Brogan

Alan is zeven, Irene is negen…
Soms zijn twee mensen voor elkaar bestemd

Alan: Die nacht lag ik in mijn nieuwe bed en dacht aan Irene. Ik zou haar terugvinden. Dat moest gewoon. Ze zou niet weten waar ik was en zou zich vast zorgen maken. Ik moest haar vertellen dat ik niet weg had willen gaan en dat ik ook niet was weggelopen, maar dat ze me hadden meegenomen.
Irene: Die avond in bed bad ik dat hij niet voor altijd verdwenen was. Ik wachtte tot het ochtend was, in de hoop dat hij ‘s nachts zou terugkomen. Maar de volgende ochtend bij het ontbijt was zijn stoel opnieuw leeg.

Alan en Irene ontmoeten elkaar in een streng kindertehuis in de jaren vijftig. Ze raken al snel onafscheidelijk van elkaar, hoewel dat niet altijd even makkelijk is in een tijd waar jongens en meisjes strikt gescheiden van elkaar leven. Contact wordt tot het minimale beperkt en vriendschappen tussen jongens en meisjes worden ontmoedigd. Als hun vriendschap wordt ontdekt, wordt Alan zonder pardon in een busje naar een ander tehuis gezet, zonder dat hij de kans krijgt afscheid van Irene te nemen.
Maar hun band blijkt sterker dan de steeds groter wordende kloof tussen hun levens en allebei blijven ze naar de ander op zoek. Hun hele leven lang.

Niet zonder jou is een onwaarschijnlijk, maar waargebeurd liefdesverhaal over diepe vriendschap en over geloof in de toekomst dat vijftig jaar overspant en laat zien dat echte liefde alles overwint.

Uit 2010
ISBN 9789061128595
NUR 302
254 pagina’s
Afmetingen : 14 x 21.5 x 2.3 cm
Uitgever: Karakter

Boek heeft niet heel veel gebruikersschade pagina’s zijn wat vergeeld. 

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar de winkel