Nieuwe maan

Stephenie Meyer

Tweedehands boek

Het boek heeft wat lichte gebruikersschade vooral aan de buitenkant van het boek

4.95

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Nieuwe maan

Stephenie Meyer

‘Verdorie’, mompelde ik toen ik mijn vinger openhaalde aan het papier. Een druppeltje bloed welde op uit een kleine wond. Toen gebeurde alles in een stroomversnelling. Edward stortte zich op me en gooide me over de tafel. Ik viel met een klap op de grond naast de piano, in de puntige glasscherven. Versuft en gedesoriënteerd keek ik op van het helderrode bloed dat uit mijn arm gutste… recht in de koortsachtige ogen van zes vampiers die ineens razende dorst hadden.

Voor Bella Swan is slechts één ding belangrijker dan het leven zelf: Edward Cullen. Maar verliefd zijn op een vampier is nog veel gevaarlijker dan ze ooit had kunnen denken. Edward heeft Bella al eens gered uit de klauwen van een slechte vampier, maar nu hun gewaagde relatie alles wat hen lief is bedreigt, komen ze pas echt in de problemen.

Een onweerstaanbare combinatie van romantiek en spanning met een bovennatuurlijk tintje. Gepassioneerd, meeslepend en vol verrassende wendingen. Dit adembenemende liefdesverhaal tussen een vampier en een mens houdt miljoenen mensen wereldwijd in zijn ban.

Uit 2009 zevende druk
ISBN 9789047510062
NUR 285
427 pagina’s
Afmetingen : 15 x 23 x 3.9 cm

Het boek heeft wat lichte gebruikersschade vooral aan de buitenkant van het boek

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.