Ontspoord

James Siegel

Tweedehands boek

Boek is gelezen met wat beschadigingen 

4.95

Uitverkocht

Ontspoord

James Siegel

Een spannende ontmoeting in een trein. Een verboden verleiding. Het begin van een eindeloze nachtmerrie…

Charles Schine is een geslaagde reclameman met een minder geslaagd huwelijk. Als hij op een ochtend in de trein naar zijn werk een jonge vrouw tegenkomt, kan hij de verleiding dan ook niet weerstaan en begint hij een relatie met de mooie – maar getrouwde – Lucinda. maar op het moment dat zij samen in een hotelkamer belanden, gaat alles mis: een indringer slaat Charles bewusteloos en verkracht Lucinda meermalen. Vervolgens laat de man, die zich Vasquez noemt, hen beiden in shocktoestand achter.

Maar daarmee houdt het nog niet op… want de nachtmerrie begint pas echt wanneer Vasquez Charles’ leven en gezin binnendringt en hem gaat chanteren. En in de lange, naargeestige maanden die volgen, dwingt hij Charles alles op te geven wat hij bezit: zijn spaargeld, zijn minnares, zijn familie en zijn gevoel voor eigenwaarde.

in een laatste wanhopige poging om zijn leven weer op de rails te krijgen, grijpt Charles een zeer extreem middel aan dat hem uit Vasquez’ wurggreep moet verlossen. Maar dat hem tevens dwingt afscheid te nemen van zijn huidige leven en persoonlijkheid. Maar of hij in deze opzet slaagt…?

Ontspoord (Derailed) is een superspannende thriller die de lezer na elke onverwachte plotwending ademloos achterlaat.

Uit 2003 tweede druk
ISBN 9061120721
Nur 332
351 pagina’s
Afmetingen : 15.5 x 23.5 x 3.2 cm
Karakter Uitgevers

Boek is gelezen met wat beschadigingen 

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.