Pas goed op je zelf, Robinson

Vibeke Marx

Tweedehandsboek

Boek met weinig gebruikersschade vooral aan de kaft

2.95

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Pas goed op je zelf, Robinson

Vibeke Marx

Vertaald door Sonja Kos met tekeningen van Fred de Heij

Ik voelde me verdrietig en tegelijkertijd vreemd blij. Ik was op het goede spoor. Het was dan wel een spoor dat acht jaar oud was, maar als ik het slim genoeg aanpakte, zou het vast lukken. Het was alleen nog steeds een probleem hoe ik aan geld zou moeten komen. Stelen kon ik niet en ik had een ontzettende honger.

Robert is op zoek naar zijn onbekende vader. Tijdens zijn zwerftocht komt hij allerlei mensen tegen die hem helpen. Langzaamaan ontdekt hij niet alleen wie en waar zijn vader is, maar vooral wie hij zelf is.

Uit 1992 tweede druk
ISBN 9021613034
128 pagina’s
Afmetingen : 14.5 x 22 x 2.4 cm
Uitgeverij Ploegsma
AVI 9
Boek met weinig gebruikersschade vooral aan de kaft
0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar de winkel