Uitverkoop: ALLES met 50% korting bij bestellingen vanaf € 10- met de kortingscode: HELAAS

Sauzen kruiden en specerijen

Nederlands tweedehandsboek

ISBN 9783833823275
uit 2011, 1e druk
320 pagina’s
Afmetingen: 24 x 31 x 3.5 cm
Hardcover in kartonnen box
Uitgever: Teubner

Boek heeft lichte gebruikerssporen, rug en kartonnen box zijn iets vergeeld, zie ook foto’s

20.00

Uitverkocht

Sauzen kruiden en specerijen

Een gerecht zonder kruiden en specerijen is als een zomer zonder zon of een winter zonder sneeuw. Dan ontbreekt er een intense, unieke smaak. Hetzelfde geldt ook voor sauzen die het gehemelte strelen en
een gerecht echt bijzonder maken.

In het omvangrijke onderdeel Warenkennis vindt de lezer veel informatie over specerijen en kruiden als daslook en majoraan, ajowan en wasabi en ook over groente-, vlees- of vruchtensauzen in variaties.
Praktische vragen over gaarmethoden, het kopen, bewaren en de verwerking van kruiden en specerijen – ze worden in het deel Keukenpraktijk beantwoord. Ook worden hier basistechnieken getoond, zoals
de juiste handgrepen en stap-voor-stap-instructies die handig zijn bij de bereiding van smaakvolle sauzen.

Door de vele prachtige foto’s, interessante achtergrondinformatie en professionele instructies krijgt iedere kok zin in de bereiding van gerechten die smaakvol en verfijnd zijn en van vakmanschap getuigen.

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar de winkel