Skinnyminds

Mieke Kosters
Meer dan 400 recepten

Boek zit nieuw in de folie! Ongelezen

8.95

Uitverkocht

Skinnyminds

Mieke Kosters
Meer dan 400 recepten

En het geheim van slanke mensen
Elke dag chocola, 12 kilo eraf? Het kan!

Dan hoorde ik zo’n dun type zeggen: Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan.
Oneerlijk vond ik dat: ik kwam van de wind al aan.

Denk jij ook bij elk glas wijn en stukje kaas, dat mag ik eigenlijk niet, ik moet afvallen? Wanneer was de laatste keer dat jij in de spiegel keek zonder focus op je vetrolletjes? En baal jij ook dat er ieder jaar, bijna ongemerkt, toch weer een paar kilo bijkomen?

Hoe fijn zou het zijn om gewoon te kunnen eten wat je wilt, zonder die extra kilo’s. Om je vrij te voelen, fit en energiek. Om op het strand te lopen zonder direct een handdoek om je te willen slaan, omdat je blij bent met jezelf.

Als je de theorie uit dit boek toepast, val je gegarandeerd af en blijf je slank voor altijd. Skinnyminds is niet het zoveelste dieet. Het is dé aanpak waarmee je stopt met lijnen en start met afvallen. Jij ontwikkelt een slanke mindset en kijkt weer lachend in de spiegel.

De theorie is gebaseerd op principes uit de cognitieve gedragstherapie, geen dieet! Het is bewezen effectief en werkt voor mensen die ook vinden die het leven niet bedoeld is om af te zien, die houden van een goed glas wijn en een stuk chocola.

Probeer het zelf. Je hebt niets te verliezen, behalve gewicht!

Uit ?
ISBN 9789048843497
? pagina’s
Afmetingen : 19 x 25 x 1.9 cm
Uitgever Carrera
Boek zit nieuw in de folie! Ongelezen
0
Winkelmandje
  • No products in the cart.