Stap voor stap Dansen

L. Smith

Tweedehands boek

Het boek heeft niet veel gebruikersschade

3.95

Uitverkocht

Stap voor stap Dansen

L. Smith

De eerste delen in deze stap-voor-stap serie zijn praktische in informatieve gidsen voor beginners. De tekst, beknopt maar duidelijk geschreven, geeft alle aspecten van dansen of ballet vanaf hun ontstaan tot en met de laatste trends en technieken. Het zijn uitstekende gidsen die helpen bij de keuze van de soort school, de juiste kleding en de ideale training. Tevens is veel achtergrondinformatie opgenomen over de boeiende wereld van ballet en dans. Door de talrijke stap-voor-stap illustraties worden de eerste stappen en oefeningen duidelijk gemaakt.

Dansen. Dit boek geeft veel informatie zowel over de oorspronkelijke als over de moderne dansen zoals jazz, tapdansen, rock ’n roll en discodansen. Aan de hand van duidelijke tekeningen kun je zien hoe de verschillende stijlen zijn ontstaan en hoe je er zelf mee kunt beginnen.

Ballet. Deze uitgave geeft veel informatie over hoe en wanneer je met ballet kunt beginnen, wat er op een balletles zoal gebeurt en hoe het ballet in elkaar zit. Ook het leven van balletdansers en danseressen wordt besproken, evenals hoe je ballet kunt beoefenen voor je eigen plezier.

Uit 1988
48 pagina’s
Afmetingen ± 20.5 x 25 x 0.5 cm

Het boek heeft niet veel gebruikersschade

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.