Torens van stilte

Philip Jolowicz

Tweedehands boek

Het boek heeft wat gebruikersschade vooral aan de buitenkant van het boek, met een naam op de 1e pagina, pagina’s zijn wat vergeeld.

4.95

Uitverkocht

Torens van stilte

Philip Jolowicz

Fin Border, een Engelse advocaat, wordt ‘s ochtends vroeg in New York door zijn beste vriend uit bed gebeld om Fin zijn nieuwe auto te laten zien: een McLaren F1, kosten ca. $ 400.000. Wanneer zijn vriend de auto wil uittesten, stort hij zich met 300 km per uur op de ondergelegen snelweg, en neemt vijftien mensen mee in zijn dood.

Fin vraagt zich vertwijfeld af, waarom zijn vriend hem uitnodigde bij zijn zelfmoordpoging en staat voor een raadsel wanneer blijkt, dat de McLaren met een lening op zijn naam staat en hij nu beschuldigd wordt van medeplichtigheid en aanzetten tot (zelf)moord. Binnen 24 uur is hij plotseling zonder geld, onder verdenking van de politie en aangeklaagd wegens de door van vijftien onschuldigen.

Zijn advocatenkantoor, dat verwikkeld is in de fusiebesprekingen met het grootste Amerikaanse advocatenkantoor in New York, eist dat hij al zijn lopende zaken overdraagt en stuurt hem het land uit, naar India, voor een kleine overname.

Zijn ergste nachtmerrie wordt werkelijkheid, als zijn nieuwe bestemming Bombay blijkt te zijn, de stad waar zijn vader zelfmoord heeft gepleegd bij de Torens van Stilte, de heilige begraafplaats. Wanneer daar weer iemand van Fin’s kring vermoord wordt, beseft hij, dat hij nog niet veilig is voor diegenen, die hem in New York in de val hadden gelokt. Hij realiseert zich, dat daar, tussen de stille torens van Manhattan, de oplossing ligt en het gevecht hem wacht.

‘Torens van Stilte’, het debuut van bedrijfsjurist Jolowicz, is al voor verschijnen betiteld als de Thriller van het Jaar en wordt als zodanig wereldwijd gelanceerd.

Uit 2002
384 pagina’s
Afmetingen ± 15 x 23 x 3.7 cm
ISBN 9026982410
Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Het boek heeft wat gebruikersschade vooral aan de buitenkant van het boek, met een naam op de 1e pagina, pagina’s zijn wat vergeeld.

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.