Tweeëntwintigste vijfling

Agatha Christie

Tweedehandsboek

Boek heeft niet veel gebruikersschade, papieren omslag is beschadigd

6.95

Uitverkocht

Tweeëntwintigste vijfling

Agatha Christie

De blauwe geranium
Een kort verhaal
Blauwe geraniums zijn voor u noodlottig! Vertelt een waarzegster de lastige mevrouw Pritchard. En inderdaad wordt een blauwe geranium haar dood.
De spiegel barstte
Een volledig boek
Net als al haar dorpsgenoten vindt Miss Marple het reuze spannend als er een filmster in het dorp komt wonen. Iedereen verheugt zich erop de beroemde Marina Gregg te ontmoeten. Maar dan wordt een van Marina’s vurigste bewonderaarsters vergiftigd.
Het kruid des doods
Een kort verhaal
Op een groot landgoed wordt per vergissing tegelijkertijd met de salie een handvol vingerhoedskruid geplukt en tijdens het diner gebruikt. Veel gasten worden ziek, en er is ook een sterfgeval.
Een goochelaarstruc
Een volledig boek
Miss Marple gaat logeren bij een oude schoolvriendin, een rijke schoolvriendin die haar landgoed heeft veranderd in een tehuis voor jeugdige misdadigers. Maar geen van de jongens is verantwoordelijk voor de drie moorden die vlak na elkaar worden gepleegd.
Een inbraak in de bungalow
Een kort verhaal
Een jonge toneelschrijver wordt wakker aan de kant van de weg. Het laatste dat hij zich kan herinneren is dat hij in de bungalow van een beroemde actrice een cocktail dronk.

Uit 2002  heruitgave eerste druk
ISBN 9024543118
414 pagina’s
Afmetingen : 15.5 x 23.5 x 4.4 cm
Hardcover met papieren omslag
Boek heeft niet veel gebruikersschade, papieren omslag is beschadigd
0
Winkelmandje
  • No products in the cart.