Waar ik liefhad wil ik sterven

Cathy Cash Spellman

Tweedehandsboek

Boek heeft weinig gebruikersschade, papieren omslag is wat verkleurd, pagina’s zijn iets vergeeld.

6.95

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Waar ik liefhad wil ik sterven

Cathy Cash Spellman

Tom Dalton groeit op in de sloppen van Ierland. Zijn jeugdjaren worden gekenmerkt door troosteloze armoede, bloedig geweld en een gruwelijk geheim dat Tom overal waar hij gaat als een schaduw achtervolgt.

Ten einde raad besluit Tom de ellende van zijn jonge jaren te ontvluchten en naar Amerika te emigreren, om dáár zijn fortuin te maken, zich algemeen aanzien te verwerven en het onrecht dat hem in zijn jeugd werd aangedaan te wreken.

Waar ik liefhad wil ik sterven vertelt het imposante levensverhaal van Tom Dalton, zijn familieleden en zijn nakomelingen: van hun liefdes en hun teleurstellingen, van hun hartstochten en hun verlangens, van hun triomfen en hun nederlagen, van hun momenten van opperste geluk en van hun troosteloze eenzaamheid.

Waar ik liefhad wil ik sterven is één van de grootste historische romans van de laatste jaren; een boek dat door de critici op één lijn wordt gesteld met een wereldbestseller als De Doornvogels.

Waar ik liefhad wil ik sterven een magistraal epos, een spectaculaire roman, en een onvergetelijke leeservaring.

Uit 1983
ISBN 9070038749
509 pagina’s
Afmetingen boek: 15 x 22.5 x 5.3 cm
Hardcover met papieren omslag
Uitgever: ECI

Boek heeft weinig gebruikersschade, papieren omslag is wat verkleurd, pagina’s zijn iets vergeeld.

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar de winkel