Wie ben ik dat ik dit doen mag, Sijthoff pers

4.95

Wie ben ik dat ik dit doen mag

Sijthoff pers

Tweedehands boek

Het boek heeft weinig gebruikersschade vooral aan de buitenkant van het boek

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Wie ben ik dat ik dit doen mag

Sijthoff pers

Op 30 april 2013 gaf koningin Beatrix het stokje door aan haar zoon Willem-Alexander. Het was de zevende keer dat er in Nederland een troonswisseling plaatsvond. Die dagen waren historisch en steeds gebeurden daarbij verrassende dingen. Vielen er bij de kroning van Willem II doden en ging er bij Beatrix een rookbom af, bij Willem-Alexander was er heibel over een lied en moest de Eerste Kamervoorzitter aftreden. In Wie ben ik dat ik dit doen mag worden de zeven inhuldigingen onder de loep genomen, tot in hun gekste, ontroerendste, meest emotionele details. En hoe heeft de nieuwe koning in dit eerste jaar zijn stempel op het koningschap gedrukt?

Afmetingen ± 21 x 28 x 1.4 cm

Het boek heeft weinig gebruikersschade vooral aan de buitenkant van het boek

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.