Wodka jus

Loes den Hollander

Tweedehands boek

Boek heeft weinig gebruikersschade, is wat vergeeld.

2.95

Uitverkocht

Wodka jus

Loes den Hollander

De leugen in een huwelijk zoekt een gruwelijke uitweg.

Literaire minithriller van de auteur van Vrijdag, Zwanenzang, Naaktportret en Broeinest.

Als ik de voordeur open, zie ik door het felle licht van de lamp boven de deur niet direct wat er gaande is. Op hetzelfde moment realiseer ik me dat ik alleen in het huis ben en niet weet wie er voor mijn neus staat. Er flitst een beeld door mijn hoofd van mezelf met een koord om mijn nek of een kogel in mijn borst. We wonen uitermate geschikt om overvallen en vermoord te worden, geen mens die het ziet. Ik doe snel een stap achteruit en wil de deur weer sluiten. Mevrouw Van Andel? vraagt een stem die sympathiek klinkt. Ik kijk in de richting van het geluid. Mijn ogen raken al een beetje aan het felle licht gewend. Het is een vrouw, zie ik. Een forse vrouw van een jaar of veertig. Achter haar staat een man. Ze dragen politie-uniformen.
Mevrouw van Andel? herhaalt de agente haar vraag. Van den Boogaard, mompel ik.
Maar u bent wel de vrouw van de heer Van Andel? Ik knik.
We hebben een slecht bericht voor u. Het gaat over uw man. Mogen we even binnenkomen?
Ik doe een stap opzij. Ik wist dat dit moment ooit zou komen.

Uit 2008
ISBN 9786061123873
NUR 305
96 pagina’s
Afmetingen : 14 x 21.5 x 0.9 cm

Boek heeft weinig gebruikersschade, is wat vergeeld.

conditie

als nieuw, binnenkant is iets vochtig geweest

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.