Zoeken naar jouw liefde

Tocht zonder thuisreis. Jos van Manen Pieters
Zoektocht naar de waarheid. Henny Thijssing-Boer
De tocht naar het licht. Leni Saris

Tweedehandsboek

Boek heeft weinig gebruikersschade, pagina’s zijn licht verkleurd

7.95

Uitverkocht

Zoeken naar jouw liefde

Tocht zonder thuisreis. Jos van Manen Pieters
Zoektocht naar de waarheid. Henny Thijssing-Boer
De tocht naar het licht. Leni Saris

In deze omnibus zijn drie schitterende romans samengevoegd.

Tocht zonder thuisreis door Jos van Manen Pieters is het verhaal van Wijnand van Sleeswijk. Hij is zijn vrouw boven het hoofd gegroeid en vervreemd steeds meer van haar. Ook verwijt hij haar in stilte dat zij ontwikkeling mist, maar hij beseft niet dat zij méér in hem mist. Hij raakt overspannen. Op doktersadvies houdt hij vakantie met zijn vrouw en kinderen in een vakantiehuisje. Hier ligt het begin van de weg terug naar zijn gezin. Wijnand leert dat écht leven steeds een onderweg zijn is.

Het tweede deel van de omnibus is Zoektocht naar de waarheid door Henny Thijssing-Boer. Lex Croonenberg, mede-eigenaar van een hotelketen, erft van zijn oudtante een landhuis in de duinen. In een opwelling besluit hij er met zijn zoontje te gaan wonen. Zijn vrouw stierf bij de geboorte van de nu tweejarige Aernout. Al spoedig blijkt, dat er vreemde dingen in en rond het huis gebeuren!

De omnibus wordt besloten met het gevoelige De tocht naar het licht. door Leni Saris en beschrijft het leven van Karin Geraerds, een jonge vrouw met een uitzonderlijk muziek talent. Ze heeft echter een moeilijk karakter en door haar eigengereidheid moet ze het conservatorium verlaten. Haar laatste kans iets in de muziek te bereiken, vormen de lessen van een beroemd violist in Parijs. Maar met haar leraar Richard komt het tot conflicten. Dan slaat het noodlot toe. Door een val raakt Karin blind en alles lijkt verloren. Maar toch blijkt er voor Karin nog een grote toekomst in het verschiet te liggen…

Uit 2000
ISBN 9024264170
NUGI 340
528 pagina’s
Afmetingen : 14 x 22 x 4.5 cm
Hardcover met papieren omslag

Boek heeft weinig gebruikersschade, pagina’s zijn licht verkleurd

conditie

als nieuw, binnenkant is iets vochtig geweest

0
Winkelmandje
  • No products in the cart.