Zou ik niet mijn moeder eren

Mary Michon

Tweedehandsboek

Boek met wat gebruikersschade vooral aan de rand van het boek, daar zitten een paar vlekjes

2.50

Uitverkocht

Zou ik niet mijn moeder eren

Mary Michon

Ach, wat deed zij niet voor mij.

In 1975 publiceerden Mary Michon en haar moeder ‘Zou ik niet mijn moeder e’ren. Ach wat deed zij dan voor mij. Beide vrouwen beschrijven op welke momenten de relatie tussen hen was misgelopen. Nu, bijna 20 jaar later, na de dood van haar moeder, kijkt Mary Michon nog één keer terug op het leven met haar moeder én met haar vader. Ondanks de problemen hebben ze elkaar nooit willen loslaten.

ISBN 9789025945619
Uit: 1994
118 pagina’s
Afmetingen boek:  12 x 20.5 x 1.1 cm
Uitgever: Ten Have

Boek met wat gebruikersschade vooral aan de rand van het boek, daar zitten een paar vlekjes

0
    0
    Winkelmandje
    Je winkelmandje is leegTerug naar de winkel